בין המצרים

כולנו מכירים את לוח השנה העברי, אנו משתמשים בו כדי למדוד את הזמן, אנו מחויבים ללוח זה בגלל החגים, המועדים, האותות והמופתים… למעשה הלוח השנה העברי מתאם בין מחזורי ירח למחזורי שמש ועובד על מעגלים גדולים של 19 שנה, כדי לתאם בין מחזורי ירח למחזורי שמש אנו מעברים את השנים ה- 3.6.8.11.14.17.19 בכל מעגל של 19 שנה. כולנו מכירים את הקשרים הללו, אך מעבר למידע זה כמעט אין מידע וחשיפה לחוטים המעודנים שרוקמים לנו את המטריקס הייחודי של הלוח העברי…

כל לוח מכיל מידע ראשוני ופרקטי, דרכו אנו מודדים ויוצרים נקודות התייחסות, אך מעבר לשימוש יומיומי, יש לנו את הידע האזוטרי העמוק שמצוי בנבכי בסיס הלוחות… כעת אנו בפתח של “תקופה” מיוחדת שמאפשרת עבודה אישית מדהימה לשינוי מציאות ושותפות בבריאה: מדובר בתקופה שנקראת בין המצרים: יז’ בתמוז ועד ט’ באב. מה המאפיינים המיוחדים של זמן זה?

40 יום אחרי קבלת תורה, מגיע יז’ בתמוז הפותח גשר בתור המטריקס העברי, 22 יום של יצירת מציאות חדשה…. אחרי 7 שבועות, שבעה תדרים המקבילים לשבעת הרקיעים, שבע הפלנטות, שבעת הצלילים ושבעת הצבעים של הקשת… מתרחש מעמד קבלת תורה, בפאזה הגבוהה מדובר בחוזה שאמור היה לצור קפיצה קוונטית באבולוציה האנושית, אך משהו השתבש (או שלא…) והחוזה קבל תבנית….לא נכנס למהות האזוטרית של חג מתן תורה, זמנים, לוחות, מטריקס…נקפוץ קדימה, 40 יום מחג מתן תורה ל- יז תמוז, יום מיוחד בו למעשה מתחיל להיווצר גשר בזמן ליצירה של עולם חדש, 22 יום מקבילים ל 22 האותיות, 22 תדרים שמדברים על יצירת מארג חדש במטריקס (האישי והקולקטיבי) ובאותו הקשר, נקודה מרתקת, מגילת איכה הנקראת בתום ימים אלה (בערב תשעה באב) מגילת איכה מחולקת לחמישה חלקים, חמש קינות: כולן פותחות במילת הקינה “איכה”, וכולן מונות 22 פסוקים, כאשר הם מסודרים באקרוסטיכון אלפביתי… ובתוך קוד וצופן זה מצוי מידע מיידי ופרקטי:
מרגע בו נכנס יז בתמוז, ניתן לעבוד על פי תדרי האותיות לכיוון וכוונון אישי …

ביום הראשון של התהליך יז בתמוז, אנו מדברים על האות אלף, באסטרולוגית אוראנוס…אנו עוברים את האלף בית עד האות תו ביום האחרון של התהליך: ט’ באב. למעשה דרך הקבלה לאסטרולוגיה ניתן לצור עבודה אישית מדהימה , לכן חשבתי לפתוח ערוץ על בסיס יומיומי לכל אות ביום בו מככבת…

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן